Warsztaty organizowane na zlecenie Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa przez Unię Producentów i Pracodawców Przemysłu Biogazowego i Biometanowego odbędą się
w następujących terminach i miejscach:
Lp. |
Termin warsztatów |
Miejsce warsztatów (dokładny adres) |
Lokalizacja (dokładny adres) |
1. |
12.10.2023 |
Hotel Odessa ul. Przemysłowa 618-200 Wysokie Mazowieckie |
Polbiogaz 3 sp. z o.o. Krasowo-Częstki 55, 18-212 Nowe Piekuty |
2. |
20.10.2023 |
Restauracja Stara Kaszarnia ul. Dworcowa 13, 77-300 Człuchów |
Goodvalley Agro S.A. ul. Polna 3, 77-220 Koczała |
3. |
27.10.2023 |
Hotel Kaprys ul. E. Orzeszkowej 1, 21-040 Świdnik |
Bioenergia PLUS sp. z o.o. ul. Zamojska 26C, 21-050 Piaski |
4. |
10.11.2023 |
Słoneczny Dwór Restauracja i Hotel ul. Inowłodzka 28a, 26-300 Opoczno |
Zakład Usługowo-Handlowy Wojciechowski Zdzisław Wojciechowski obręb 4 Opoczno, 26-300 Opoczno |
5. |
17.11.2023 |
Hotel Odessa ul. Przemysłowa 618-200 Wysokie Mazowieckie |
CHP ENERGIA Sp. z o.o. Wojny Wawrzyńce 1, 18-210 Szepietowo |
6. |
24.11.2023 |
Hotel i Restauracja Drukarnia Smaku ul. Klonowa 2, 55-200 Stanowice |
BioWatt S.A. ul. Badawcza 6, Żerniki Wielkie, 55-020 Żórawina |
7. |
29.11.2023 |
Słoneczny Dwór Restauracja i Hotel ul. Inowłodzka 28a, 26-300 Opoczno |
Zakład Usługowo-Handlowy Wojciechowski Zdzisław Wojciechowski obręb 4 Opoczno, 26-300 Opoczno |
Lp. |
Termin warsztatów |
Miejsce warsztatów (dokładny adres) |
Lokalizacja (dokładny adres) |
1. |
19.10.2023 |
Restauracja Stara Kaszarnia ul. Dworcowa 13, 77-300 Człuchów |
Goodvalley Agro S.A. ul. Polna 3, 77-220 Koczała |
2. |
16.11.2023 |
Hotel Odessa ul. Przemysłowa 618-200 Wysokie Mazowieckie |
Polbiogaz 3 sp. z o.o. Krasowo-Częstki 55, 18-212 Nowe Piekuty |
3. |
23.11.2023 |
Hotel i Restauracja Drukarnia Smaku ul. Klonowa 2, 55-200 Stanowice |
BioWatt S.A. ul. Badawcza 6, Żerniki Wielkie 55-020 Żórawina |
Nazwa | Rozmiar | |
---|---|---|
Zdjęcie | 49,6 KB | pobierz |
zaproszenia_dla_administracji_publicznej.pdf | 160 KB | pobierz |
zaproszenia_dla_rolników_i_inwestorów_ver.2.pdf | 170 KB | pobierz |